Helyszíni labordiagnosztika

Egyedülálló laboratóriumunkban lehetőségünk van elvégezni a szülészeti-nőgyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, endokrinológia és más szakterületek alap- és egyes speciális vizsgálatait, így vérkép és rutinvizsgálatokat, hormonvizsgálatokat, pajzsmirigy és anyagcsere stb. vizsgálatokat. Mikrobiológiai részlegünk segítségével a levett mintákat helyben dolgozzuk fel, így kiküszöböljük a minta tárolásából és szállításából adódó téves eredményeket.

Helyszíni labordiagnosztika

Intézetünk saját laboratóriummal rendelkezik, mely alkalmas a gyors és személyre szabott egyedi vizsgálatok igen hatékony elvégzésére.

Speciális női profilja mellett azonban számos olyan vizsgálat elvégzésére is alkalmas, ami nem kapcsolódik szorosan a szülészet-nőgyógyászat területéhez.Munkatársaink nagy szakmai tapasztalatra tettek szert az elmúlt években, évtizedekben, hiszen munkásságukat e témának szentelték a nemrégiben megszűnt Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központ általános és hormonlaboratóriumában.

A vizsgálatok és azok helyes kiértékelésének hatékonyságát nagy mértékben segíti, hogy kezelőorvosaink és a laboratóriumi vizsgálatokat végző szakemberek között személyre szabott konzultációra, leletértékelésre nyílik lehetőség egy-egy páciens kivizsgálása során.

Az elvégezhető vizsgálatokból „ízelítő”:

  • általános vérkép, rutinvizsgálatok;
  • speciális női hormonvizsgálatok (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, prolaktin, βHCG);
  • pajzsmirigyfunkciós vizsgálatok (TSH, T3, T4, anti TPO);
  • szénhidrát anyagcsere vizsgálatai (vércukor, inzulin, inzulinrezisztencia alap és terheléses vizsgálatai);
  • véralvadással kapcsolatos vizsgálatok (PLT, APTi, Ti, Leiden mutáció vizsgálata);
  • ...

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.