Kullancs-fertőzések speciális diagnosztikája

Modern, biztonságos, gyors diagnosztika a G1 Intézetben – Magyarországon egyedülállóan!

Új! Kullancs-fertőzések speciális diagnosztikájaA kullancsok által terjesztett kórokozók vagy az általuk okozott fertőzések kimutatása nem egyszerű feladat hazánkban, még a legfelkészültebb laborokban sem. A G1 Intézetben azonban már elérhetőek a legmodernebb, nagyobb biztonságot nyújtó és gyors vizsgálatok, egy németországi partner-laboratórium segítségével, amely kullancsok és rovarok által terjesztett fertőzésekre specializálódott.

Kevesen tudják, hogy a kullancs nem csupán a sokat hallott Lyme-kór okozóját és az FSME-t juttathatja a szervezetünkbe, hanem pl. a meddőséget okozó Chlamydia Trachomatis-t és mellette még több mint száz kórokozót. Pedig ezek is „kiérdemlik" a figyelmünket, különösen akkor, ha a beteg már jelentős mennyiségű lelettel jár orvostól orvosig, és nem szűnnek a tünetei.

Ugyanis a kullancsok nagyon gyakran nem csak egyféle kórokozót juttatnak a szervezetünkbe. E baktériumok és vírusok között lehetnek néhány napig, de évekig lappangók is. Egyidejűleg vagy felváltva aktiválódva, szinte felismerhetetlen állapotot, tünetegyüttest alakíthatnak ki.

Partnerünk az augsburgi laboratórium specialista e téren. Belgyógyászati rendelésünkön dr. Balaicza Erika belgyógyász szakorvosunk fogadja konzultációra mindazokat, akiknél kullancsfertőzés gyanúja merül fel.

Részletek: Kullancs-fertőzések diagnosztikája

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.