Köszöntő

Kedves Látogatónk!

dr. Szőnyi GyörgySzeretettel köszöntöm a G1 Intézet kapujában!
Egy honlap az egészségügyben nem más, mint egy étlap egy jó étteremben. Az én célom, hogy az ide látogató ennél egy kicsivel többet kapjon...
Itt bemutatjuk eljárásainkat, munkánkat és munkatársainkat is, mégpedig emberközelből.

A XXI. században, az információáramlás évszázadában elengedhetetlen, hogy egy egészségügyi intézmény is bemutatkozzon az információs szupersztrádán. Fontos azonban leszögezni, hogy egy honlap az egészségügyben nem más, mint egy étlap egy jó étteremben. Kedvcsinálónak, tájékoztatónak pontosan megfelel, de az ízek harmóniájáról, az igazi gyógyulásról csak a személyesen átélt tapasztalatok után alakíthat ki az ember igazi véleményt. Az egészségügyi témájú honlapok inkább nevezhetők figyelemfelkeltő vagy tájékoztató jellegűnek, azonban az én célom, hogy az ide látogató ennél egy kicsivel többet kapjon.

Remélem, hogy betekintést nyerve szakmai programjainkba, kivizsgálási protokolljainkba és a kezelések menetébe, közelebb kerül intézetünk világához és az első személyes találkozás már nemcsak tájékoztató jellegű lesz, hanem meg lehet tenni az első lépéseket a kivizsgálások és a gyógyulás felé vezető úton.

Fontosnak tartom azt is, hogy megismerje szakembereinket, ezért minden kedves kollégámat személyesen szeretném bemutatni Önnek. A bemutató sorok nem tudományos publikációk sokaságát, nem szakmai önéletrajzok sűrűn szedett oldalait tartalmazzák, hanem néhány olyan gondolatot, mely a szakma szeretetéről, az adott kollégám leginkább kedvelt és ismert szakterületéről és az általam fontosnak ítélt emberi kvalitásairól szól.
A sorokat jószívvel, meggyőződéssel ajánlom szíves figyelmébe, mert a gyógyulás szempontjából fontosnak tartom, hogy páciens és orvos között már az első találkozástól kezdve kialakuljon egyfajta összhang, melynek alapja a bizalom. A leírt rövid ajánlók ezt a bizalmat hivatottak megalapozni.


Tisztelettel:

dr. Szőnyi György
orvos-­igazgató

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.