Megközelítés

A G1 Intézetbe. Mivel? Hova?

ÚJ BEJÁRAT! A korábbi, a belső udvaron található bejáratunk megszűnt. Önnek ugyanabban az épületben, de már a „külső” 74−76. szám portáján kell bejönnie. Az íves épületen az utcafronton árkád-sor fut végig. Ennek a Lajos utcára néző elejénél (a lámpaboltnál) található portán kell belépni. Recepciónk a III. emeleti új szárnyban várja Önt, de a földszinti portaszolgálat is készséggel eligazítja.

terkep epulet 320x

Térkép

Várjuk Önt Óbuda-Újlakon, a Kolosy tértől háromszáz méterre, a római katonai amfiteátrumnál, a Lajos utca és a Nagyszombat utca sarkán.

Tömegközlekedés: a szentendrei HÉV-nek, a 9, 29, 109, 111, 65, 65A, 165 jelű buszoknak és a 17, 19, 49 jelű villamosoknak van megállója Intézményünk közvetlen közelében.

Parkolás: autóval a Lajos utca túloldalán lévő fizetős parkolóban érdemes, a 1036 Budapest, Lajos u. 89. címen. A környező utcák fizetős parkolási övezetekben vannak. Alacsonyabb a díj a Nagyszombat utcától északra (az Árpád-híd felé) eső utcákban, magasabb a Nagyszombat utca és a Szépvölgyi út (Kolosy tér) közötti területen.

Útvonaltervezés a G1 Intézethez

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.