Dr. Boér Katalin PhD

Dr. Boér Katalin PhD

klinikai onkológus, belgyógyász főorvos

Rendelés:
Hétfő 16–20 óráig
Bemutatás:

Kedves Érdeklődő Páciensünk!

dr. Boér Katalin

dr. Boér Katalin

Dr. Boér Katalin-t bemutatnom Önnek büszkeség számomra. Pályája nyílegyenesnek tűnik, mégis szakmailag igen „dús” éveket élt meg és – tanúsíthatom – él meg ma is. Óriási elméleti tudást, rengeteg tapasztalatot halmozott fel, igen komoly gyakorlat áll mögötte klinikai onkológusként és vezetőként egyaránt.

Általános orvosi diplomáját Marosvásárhelyen szerezte. Dolgozni belgyógyászati klinikán kezdett Temesváron. 1990-ben a budapesti Szent Margit Kórházba került, ahol belgyógyász szakorvos-jelöltként, 1992-től végzett szakorvosként dolgozott. 1995-ben megszerezte klinikai onkológusi szakorvosi képesítését – fő érdeklődési és tevékenységi területe az emlőrák lett. Ugyanekkor, aktívan részt vett a kórház onkológiai osztályának kialakításában és felállításában. Már ekkor osztályvezető helyettesként, később osztályvezetőként vett, vesz részt a munkában és a szervezésben.

Orvosi egyetemeken tanít Pécstől Szegeden át Budapestig.
Az óbudai Szent Margit Kórház Onkológiai Osztályának osztályvezető főorvosa, egyik alapítója, kialakítója.
Rendszeresen vesz részt klinikai vizsgálatokban és azok eredményeinek az orvoslásba ültetésében.
Publikál, előad és részt vesz szakmai továbbképzéseken és konferenciákon bel- és külföldön egyaránt.

Számos hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja vagy vezetőségi tagja.

Nyelvtudása is szerteágazó. angolul rendszeresen ad elő konferenciákon illetve az orvosoktatásban, franciát konferencia-szinten beszél, románul pedig anyanyelvi szinten.

Elismerései, kitüntetései közül kiemelkedik Astellas-díja „Az év orvosa” kategóriában. Ezt az országos díjat a legkiválóbb, legemberségesebb szakorvosok és egészségügyi dolgozók kapták (2016-ig), elismerésül emberséges viselkedésükért, kitartó és fáradtságos munkájukért.

Hiszem, hogy a fentieket elolvasva Ön már tudja, hogy dr. Boér Katalin igen felkészült, nagy tapasztalatú, empatikus orvos, akitől emberséges ellátásra számíthat.


Tisztelettel:

Dr. Szőnyi György
G1 Intézet orvos-igazgató

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.