A női egészségért!

Szklenár-Talán Odett

Szklenár-Talán Odett

szülésznő, szakasszisztens

Telefonszám:
(06-1) 437 0296
Fax:
Választható szülészeti ellátás: G1 Maternity.
Bemutatás:
Szklenár-Talán Odett

Szklenár-Talán Odett

„A mosoly a lélek megcsillanása.”
– Agnolo Firenzuola

A szülésznő így vall önmagáról:

„Mindig is fontosnak tartottam, hogy munkám során emberekkel foglalkozhassak. Így már általános iskolásként eldöntöttem, hogy szülésznő leszek.
Szakmai alaptanulmányaimat a Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakközépiskolában, Salgótarjánban végeztem, majd a budapesti Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskolában szereztem meg szülésznői specializációmat 2008-ban. E 3 év, amikor megtanítottak, hogy miről is szól ez a hivatás, felejthetetlen élmény volt számomra.

A munkámban csodálatos dolog segíteni egy új élet születésénél, először a karjába adni az anyának a gyermekét, látni az egymásra találásukat és tudni könnyíteni a nehézségeiket. Mindezek mellet nagyon fontosnak tartom, hogy egy nőnek nem csak a testét, hanem a lelkét is ápolni kell. Egy jó szó, egy kedves mosoly néha mindennél többet ér. Én pedig szívesen adom.

Ebben a szakmában is folyamatos a tudományos és a technikai fejlődés, amit nekem is követnem kell.
A munkahelyen eltöltött éveim alatt sokat voltam jelen ultrahang-szűréseknél. Ez megvilágította számomra a szülészet-nőgyógyászat e területét is, amire nagy érdeklődéssel tekintek. A fejlődés útjait folyamatosan figyelem.”

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.