Helyszíni labordiagnosztika

Egyedülálló laboratóriumunkban lehetőségünk van elvégezni a szülészeti-nőgyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, endokrinológia és más szakterületek alap- és egyes speciális vizsgálatait, így vérkép és rutinvizsgálatokat, hormonvizsgálatokat, pajzsmirigy és anyagcsere stb. vizsgálatokat. Mikrobiológiai részlegünk segítségével a levett mintákat helyben dolgozzuk fel, így kiküszöböljük a minta tárolásából és szállításából adódó téves eredményeket.

Koronavírus teszt és diagnosztika

Koronavírus teszt és diagnosztika

Önnek már van lelete?

A kiértékelés leírását itt találja:

Részletes tájékoztató

A G1 Intézetben több-féle COVID-19 teszt is elérhető. Ezek a vizsgálat gyorsaságában, pontosságában és árukban különböznek elsősorban.
Naprakész és speciális szakértelemmel kiválasztva és kiértékelve azonban értékesebb információval szolg

 

 

álhatnak. Komplex alkalmazásukkal pedig nem csupán a fertőzés kimutatására, de a kialakult betegség időbeli lefolyásának követésére is alkalmasak.

Intézetünkben – vagy csoport számára egyeztetett helyszínen – a mintavételt is elvégezzük biztonságosan, a szigorú előírásokat is betartva.
A tesztelés céljának leginkább megfelelő vizsgálat-típus kiválasztásában Intézetünk szakemberei segítenek.

Rendelkezésünkre állnak

  • gyorstesztek, amelyek a vírus kiváltotta, a szervezet által termelt IgM, IgG típusú antitestek detektálására alkalmasak akár aznapra, kvalitatív immunassay módszerrel;
  • ELISA tesztek, amelyek a legkorábban termelődő IgA, az IgM és a később megjelenő és tovább fennmaradó IgG antitesteket képesek jelentősen nagyobb pontossággal kimutatni,
  • RT-PCR vizsgálat, amely a vírus örökítő-anyagának kimutatására, a fertőzöttség és a fertőző-képesség igazolására alkalmas – legnagyobb pontossága révén.

Helyszíni labordiagnosztika

Intézetünk saját laboratóriummal rendelkezik, mely alkalmas a gyors és személyre szabott egyedi vizsgálatok igen hatékony elvégzésére.

Speciális női profilja mellett azonban számos olyan vizsgálat elvégzésére is alkalmas, ami nem kapcsolódik szorosan a szülészet-nőgyógyászat területéhez.Munkatársaink nagy szakmai tapasztalatra tettek szert az elmúlt években, évtizedekben, hiszen munkásságukat e témának szentelték a nemrégiben megszűnt Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központ általános és hormonlaboratóriumában.

A vizsgálatok és azok helyes kiértékelésének hatékonyságát nagy mértékben segíti, hogy kezelőorvosaink és a laboratóriumi vizsgálatokat végző szakemberek között személyre szabott konzultációra, leletértékelésre nyílik lehetőség egy-egy páciens kivizsgálása során.

Az elvégezhető vizsgálatokból „ízelítő”:

  • általános vérkép, rutinvizsgálatok;
  • speciális női hormonvizsgálatok (FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, prolaktin, βHCG);
  • pajzsmirigyfunkciós vizsgálatok (TSH, T3, T4, anti TPO);
  • szénhidrát anyagcsere vizsgálatai (vércukor, inzulin, inzulinrezisztencia alap és terheléses vizsgálatai);
  • véralvadással kapcsolatos vizsgálatok (PLT, APTi, Ti, Leiden mutáció vizsgálata);
  • ...
Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.