Lézeres kezelés

Lézer kezelések: kíméletes fiatalítás

A G1 Lézer Központ orvosi lézer berendezése egyszerre kétféle lézersugárral képes dolgozni. Ezáltal új, forradalmian hatékony lézerkezelést tesz lehetővé Önnek, amely tökéletesen fájdalom- és hegmentesen teszi újra rugalmassá kötőszöveteit. A készülékkel végezhető kezelések több területen is alkalmazhatók az Ön megfiatalítása érdekében. Az intim testrészek gyógyíthatók, feljavíthatók, szépíthetők általa, bőr-esztétikai kezelésekre és még több orvosi területen alkalmazható kiváló eredményekkel.
Látványos hatásait mindenhol ugyanúgy fejtik ki. Célpontja a kollagén.

Kollagén: az örök fiatalság titka?

A kollagén struktúrájaA kollagén természetes fehérje, amely rugalmassá teszi a test legfontosabb szöveteit, a kötőszöveteket. Bőrünknek például 75%-a kollagénből épül fel. A kollagén egymásba fonódó rostjai mátrixos hálózatot képeznek testünkben – mindent mindennel összekötnek. Egy mondás szerint „a kollagén a test ragasztója.” A test kollagén-termelése már a 25. életévünk után csökkenni kezd: ettől kezdve kötőszöveteink folyamatosan veszítenek rugalmasságukból. Ennek tüneteit először a bőrünkön észleljük: a bőr megereszkedik, és megjelennek az első ráncok. Ötvenes, hatvanas éveink felé a kollagén-termelés akár teljesen le is állhat. Különféle tanulmányok bizonyították, hogy ötven éves korunkra kollagén állományunk akár 60%-át is elveszíthetjük. A szervezet kollagén-termelése azonban serkenthető különféle módszerekkel (a krémtől a legmodernebb kezelésekig) kisebb-nagyobb mértékben. Ezek közül a leghatékonyabb a lézer kezelés.

Hogyan fiatalítanak a G1 Lézer Központ kezelései?

Az általunk alkalmazott eljárás óvatosan felmelegíti a kötőszövetekben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet, máris rugalmasabbá téve azokat. Azonban a kollagén újratermelődését is serkenti, amivel hosszú távú hatást is elér. Az eredmény: a szemmel látható fiatalodás hónapokkal később fokozottabban mutatkozik!

A kollagén megújítása

A bőr kezelése után látványosak a változások.
Ne gondolja azonban, hogy a nőgyógyászati lézer kezelések eredménye nem látható. Az arc és a viselkedés változásán érhető tetten: a kezelés eredménye önbizalmat, magabiztosságot ad, akár kellemetlenségtől szabadult meg (inkontinenciától, hüvelyszárazságtól), akár szépült-fiatalodott a takart testtájékon (a kezelés a kis- és nagyajkakat fiatalította meg vagy a hüvelyt tette újra szűkebbé).

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.