A női egészségért!

Hüvelyszűkítés lézerrel

IntimaLase – hüvelyszűkítés fájdalom és metszés nélkül

Nem ritka és főleg nem szégyellnivaló tünet, ha hüvelyét Ön vagy partnere túl tágnak érzi. A hüvelytágasság – különösen, ha hüvelyszárazsággal párosul – komoly zavarokat, sőt, akár kapcsolati válságot okozhat. Jó hír, hogy a probléma most már könnyen és fájdalommentesen, műtét nélkül is megoldható a korszerű IntimaLase® lézeres hüvelyszűkítés segítségével! Mindössze két rövid kezelés, és az Ön hüvelye újra a régi lehet – Ön és partnere legnagyobb megelégedésére.

Kitűnő vélemények

 • Szűkebbnek érzem a hüvelyemet a hüvely­szűkítés kezelés után.”95%
 • Nagyobb orgazmust élek át a kezelés óta.”57%
 • Férfipartnerem jónak/kitűnőnek tartja az eredményt.”96%

Ismerős?

Nem a régi a szex

 • Szeretkezés közben rövid idő elteltével tágnak érzi a hüvelyét?
 • Csökken a hímvessző érzete?
 • Nem mindig van hüvelyi orgazmusa, vagy a megszokottnál gyengébb?
 • Szerelmeskedés közben egyes pózoknál (főleg, amikor a csípő megemelkedik), levegő áramlik hüvelyébe, majd kellemetlen hangokat ad?

Szex

Újra a régi lesz a szex!
Újra szűk lesz a szüléskor vagy az életkor előrehaladtával tágult hüvely!

Gyors megoldás!
Fájdalom- és metszésmentesen oldjuk meg problémáját, és akár 48 óra múlva már szeretkezhet.

Intim megfiatalodás!
Visszajön, javul a hüvelyi orgazmus és partnerének is nagyobb örömet szerez.

Gyakori fertőzések

 • Uszodában vagy kádfürdőnél víz szivárog a hüvelyébe, ennek következtében gyakrabban kap gyulladást, gombás vagy bakteriális fertőzést.

Egészség

Visszaszerzett egészség
A kórokozók nehezebben hatolnak be a szűkebb „kapun”.

Hatékonyabb védelem
A megfiatalodott szövet is hatékonyabb védelmet nyújt ellenük.

A hüvelytágasság, másképpen hüvelyi relaxációs szindróma sokakat sújt.
A spontán hüvelyi szülésen átesett nőket különösen, még inkább azokat, akik több gyermeket is világra hoztak, és a szülés harminc éves kor felett zajlott le.
A hüvely az évek múlásával is tágulhat, hiszen a kor előrehaladtával a hüvelyfalat alkotó kötőszövet kollagénrostjai nemcsak veszítenek rugalmasságukból, de ritkulnak is, mert újratermelődésük is alábbhagy.

A hüvely tágulásának mértéke akár a 30-40%-ot is elérheti, ez pedig már komolyan csökkentheti a szexuális aktus közben elért örömérzetet. A megszokott intenzív orgazmus mindkettőjüknél ritkulhat vagy elmaradhat. Ez megfoszthatja Önöket a kiegyensúlyozott szexuális élet adta harmóniától.

A fertőzések megkeserítik életét. Nem csak ki-kiújuló küzdelemtől, a kezelések ismétlődő tortúrájától kell tartania, hanem a szexuális élet tiltásától, ritkulásától is.

A partner – akár elhallgatott – elégedetlensége, az Önnön nőiségével felmerülő belső kételyek, a csökkenő önbizalom komoly pszichikai terhet jelentenek. Ráadásul kínos jellege miatt gyakran elmarad a probléma őszinte megbeszélése. Mindez akár a kapcsolatukat is veszélyeztetheti.

Minderre megoldást jelenthet az IntimaLase® hüvelyszűkítés.

A hüvelyszűkítés régen: műtét

Ezeket a problémákat gyakran műtéttel igyekeznek megoldani, pedig ez az IntimaLase® kezeléssel a legtöbb esetben már kiváltható! A műtétet altatásban végzik, a hüvelyfal egyes részeit kimetszik majd az így keletkező sebeket összevarrják. Ez után 6-8 órás megfigyelés szükséges, a gyógyulási idő pedig 4-6 hét, amely alatt a szexuális élet kerülendő. A műtétnek, mint minden invazív, azaz metszéssel járó beavatkozásnak szövődményei is lehetnek, és az altatás is kockázattal jár. Hátránya az is, hogy a hüvely szűkítése céljából éppen annak érző idegvégződésekben leggazdagabb alsó harmadán ejtik a metszést, így a hegvonalak is itt alakulnak ki.

A műtét hátrányaitól mentes a korszerű IntimaLase® hüvelyszűkítő kezelés!

Hogyan tehető újra intenzívvé az orgazmus az IntimaLase® hüvelyszűkítéssel?

Az IntimaLase® hüvelyszűkítő kezelés hatására a hüvelyfalat alkotó kötőszövet kollagén-állománya rendeződik és megújul. Az elvékonyodott szövetek megvastagszanak, újra rugalmassá válnak. Egyszóval: az Ön hüvelye megfiatalodik, orgazmus-készsége újra a régi lesz!

Jó tudni

A beavatkozás teljes időtartama: 2 x 45−60 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges, a szexuális élet 48 óra eltelte után folytatható.

Hogyan működik az IntimaLase® hüvelyszűkítés?

Az orvosi lézertechnikában élen járó, nagy múltú Fotona cég olyan, forradalmian új készüléket és kezelési eljárást fejlesztett, amellyel végre lehetővé vált a műtét nélküli hüvelyszűkítés!

Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, nem-sebészeti, minimálisan invazív, fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia.

A kezelés széles körű bevezetését természetesen gondos klinikai tesztelés előzte meg. A hüvelyszűkítés során alkalmazott technológia neve Smooth™, azaz sima, finom, hiszen olyan eljárásról van szó, ami minden eddiginél kevesebb kellemetlenséggel jár.

Az alábbiakban összehasonlítjuk a hagyományos műtéti megoldás és az IntimaLase® kezelés tulajdonságait.

  Hagyo­mányos műtéti eljárás IntimaLase® hüvely­szűkítés
Fájdalom, vérzés van nincs
Altatás és érzés­telenítés szükséges nem szükséges
Klinikai tar­tóz­kodás egy vagy több nap 1 óra
Gyógyulási idő 4-6 hét 48–72 óra
Szexuális önmegtar­tóztatás 4-6 hét 48–72 óra
Hegkép­ződés van,
az érző ideg­végző­dések­ben
leg­gaz­da­gabb részen
nincs
Anti­bio­tiku­mos utó­keze­lés szükséges nem szükséges

Kezeléseinket csúcstechnológiás Fotona lézerrel végezzük

Fotona®

Az intim lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

A non-ablatív, azaz szövetsérülést nem okozó kezelés hatására a hüvelyfal újra feszessé és vastaggá válik. Az igen rövid időre sorozatban felvillanó lézernyalábok a szövetre fénnyel és hővel együttesen hatnak. Az ingerre a szövet a kollagénrostok újraépítésével és a kollagén-termelés felélénkítésével reagál. A megsokszorozódó és újra rugalmassá váló kollagén-tartalom a kezelt kötőszöveti állományt is rugalmassá, dúsabbá teszi. A rendezettebbé is váló szövet mintegy tíz-tizenöt évet fiatalodik. A hüvely szűkebbé válik, megnő ellenálló képessége és jelentősen növekszik az orgazmuskészség.

Egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen. Hogyan?

Ön már eddig is meggyőződhetett róla, hogy az IntimaLase® hüvelyszűkítés rendkívül kíméletes és biztonságos kezelés. Most végre megismerheti, pontosan mi fog történni a kezelés közben és után.

Az IntimaLase® kezelés

IntimaLase – Animáció

A klinikai tapasztalatok szerint a kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, 20%-uk csupán minimális hőérzetről számol be.
A rendelőben Ön egy-egy alkalommal összesen 45-60 percet tölt, maga a lézeres kezelés kb. 15-20 perc.

A nőgyógyász a készüléken személyre szabottan beállítja a lézerfényt – az előzetes vizsgálatnak és a kezelési tervnek megfelelően.
A kezelés a kényelmes vizsgáló ágyon történik. Első lépése a hüvely megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően az orvos egy ún. hüvelyapplikátort juttat a hüvelybe – teljesen fájdalom nélkül. Ez egy henger alakú, a végén – és minden irányban – lekerekített fém ketrec, amelyben a szintén henger formájú lézeres kezelőfej szabadon mozoghat anélkül, hogy hozzáérne a hüvely falához. A kezelőfejet az applikátorba csúsztatja, majd belülről lassan, fokozatosan kifelé húzva a hüvelyi nyálkahártyába juttatja a lézerfényt. Ön közben legfeljebb a mozdulatlan applikátort érzi, esetleg a lézerfény hatására enyhe hőt.

Az IntimaLase® kezelés után

A kezelés végeztével Ön azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához.

A kezelés után 2-7 napig nem javasolt uszodába menni vagy ülőfürdőt venni. A szexuális élet a kezelést követő akár 48 óra elteltével folytatható.

A hüvely megfelelő szűkülésének eléréséhez két kezelés szükséges, melyek között 2–4 hét kihagyás javasolt.
Az utolsó után, az eredmény fenntartásához, egy–másfél évente fenntartó kezelést javaslunk.

Meggyőző eredményesség

A klinikai vizsgálatok alapján elmondhatjuk: az IntimaLase® hüvelyszűkítés minden szempontból hatásos terápiás módszer.

ELŐTTE

IntimaLase kezelés előtt

UTÁNA

IntimaLase kezelés után

Mit tapasztalnak a hölgyek?

A kezelésen átesett hölgyek 95%-ának vaginája érezhetően szűkebb lett a kezelés hatására beszámolójuk szerint.

Egy másik vizsgálatban 21-ből 20 nő szerint javult a szexuális élete a kezelés hatására. 95%-uk kellemesebb érzésről, 57%-uk nagyobb orgazmusról számolt be, 14%-uk pedig egyenesen több elért orgazmusról.

Mit éreznek az urak?

A kezelt hölgyek férfipartnereinek kezdetben 87%-a közepes vagy jelentős pozitív változásról számolt be röviddel a kezelést követően, azaz ennyien érezték szűkebbnek partnerük hüvelyét. 120 nap elteltével már 96%-uk jónak vagy kitűnőnek tartotta az eredményt.

Objektív eredmények

Az objektív vizsgálatok eredménye is meggyőző: a kezelt hölgyek vaginája átlagosan 12 mm-t szűkült már az első kezelés után. Műszeres mérések javulást mutattak ki a hüvely összeszorítása során a nyomás ereje és a szorítás időtartama tekintetében egyaránt.

Mit mondanak az orvosok?

A páciens-barát és minimálisan invazív eljárások felé mutató fejlődési irányt követve fejlesztették ki az IntimaLase® hüvelyszűkítő eljárást, amely úgy biztosítja a páciensek számára a hüvely megfiatalítását, hogy minden nemkívánatos komplikációt elkerülhetünk, amelyek az hasonló célú invazívabb megoldások, pl. a CO2 lézer esetében előfordulhatnak.

Dr. Adrian Gaspar — Mendoza Egyetem, Argentína

Több mint harminc éves tapasztalattal rendelkező nőgyógyászként, izgatottan láttam hozzá, hogy bevezessem ezt az újszerű, innovatív lézeres kezelési módszert a hüvelyi relaxációs szindróma terápiájában. Már egy évnyi tapasztalat alapján azt mondhatom, hogy az IntimaLase® nagyszerű megoldás a hüvely szűkítésére. Pácienseim java része magasztalja a kezelést minimálisan invazív jellege miatt, valamint azért, amiért észrevehetően javítja szexuális életüket. Véleményem szerint az IntimaLase® hüvelyszűkítés egyszerű, biztonságos és igen hatásos eljárás.”

Dr. Ivan Fistonic PhD — Fistonic Nőgyógyászati Klinika, Zágráb, Horvátország

Intim lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön pana­szait és igén­yeit, majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő szer­veit. Ha Ön nem hozott egy éven belüli, negatív cytológiai leletet, mintavételre és cytológiai vizsgálatra is sor kerül. Ezek alap­ján a nőgyógyász felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lések idő­pont­ját kell egyez­tetnie. A keze­lé­sekre így tel­jes nyu­ga­lom­mal jöhet majd, tudni fogja, hogy nincs miért aggódnia.

Árak

Intim lézer árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon az előnyökért!

Regisztráció esetén...

 • Ajándék G-pont dúsítást és kisajak fiatalítást is elvégzünk!
 • Ön nem köteleződik el semmire.
 • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását.
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

 

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.