A női egészségért!

Szerep-szerep kapcsolat

Dobja le álarcát, és hatékony lesz!

Avagy váltson a szerep-szerep kapcsolatról a személy-személy kötődésre az igazi hatékonyság eléréséhez!

A munkahelyi teljesítményünket nagyon sok tényező befolyásolhatja: a fizetés, a munka jellege, a munkahely kinézete és még sorolhatnánk, de van valami, ami kiemelkedik a többi közül, ez pedig nem más, mint a munkahelyi kapcsolataink. A kollégáinkkal való viszonyunk az, ami a leginkább befolyásolja a kedvünket és a teljesítményünket a munkahelyünkön.

 

Mégis vannak emberek, akiknek a munkahelyükön nem a másik ember a fontos, hanem a saját pozíciójuk, illetve annak demonstrálása. Sok magasabb pozícióban lévő ember figyelmen kívül hagyja az emberi kapcsolatokat és a többieket nem a személyiségük, hanem a helyzetük alapján tartja számon.

Pedig a munkahelyi teljesítmény számottevően növekszik akkor, ha a dolgozóknak fontosabbak a személyes kapcsolataik a munkatársaikkal, mint az, hogy ki milyen pozícióban dolgozik. Ezért érdemes a munkaórákon kívül is találkozni egymással és valódi kapcsolatot létrehozni, hiszen ez a legjobb módszer arra, hogy jobban teljesítsünk, miközben jól is érezzük magunkat. A vezetőknek is érdekében áll, hogy a beosztottjaikkal jó kapcsolatot teremtsenek, mert így érhetik el, hogy megbízható és jól dolgozó emberek vegyék őket körül.

Ennek a hátterében az áll, hogy a szerepek nélküli, egyenrangú találkozások azt az üzenetet hordozzák, hogy a másik ember is kompetens személy, aki önmaga is képes hatékonyan cselekedni, dolgozni. Csupán a beléjük fektetett bizalom, őszinteség, irányukban tanúsított pozitív elvárás is pozitív cselekedetekre, teljesítményre sarkalja az embereket.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.