Pszichológia

Mit kaphat a pszichológustól?

A személyes konzultációk alkalmával szükséges lehet lelkünk, életünk egy-egy titkos, esetleg szégyellt részletét fedetlenül megmutatnunk. Nincs miért aggódnunk, a pszichológus empátiával, elfogadóan, partnerként és – főleg – a titoktartás kötelezettségével dolgozik. Ennek ellenére előtte is csak bizalommal, szimpátiával tudunk megnyílni.

Az ismerkedést Sárközi Zsuzsa pszichológusunk kezdi, személyes vallomásával.
Üljön nyugodtan közelebb!

Miért pszichológushoz forduljunk?

Természetes, hogy testi panaszainkkal orvoshoz fordulunk. Viszont azt, hogy lelki problémáik megoldásához szakembertől kérjenek segítséget, még napjainkban is kínosnak érzik vagy éppen szégyellik néhányan. Úgy gondolják, hogy beszélgetni a barátaikkal is tudnak, és egyébként is számukra furcsa a nehézségeiket egy idegennek elmondani. Szerencsésebb esetben ...

Mikor forduljunk pszichológushoz?

A léleknek is jól jön a vitamin, és kellhet a segítség, a gyógyítás

Pszichológia

Az emberekben gyakran fel sem merül, hogy hétköznapinak tűnő, de hosszabb ideje fennálló problémáikkal pszichológushoz kellene fordulniuk, pedig a súlyos következmények többsége megelőzhető, ha idejében kérnek és kapnak segítséget.

Pszichológushoz nem a beteg, „dilis” emberek járnak, hanem a mindennapi problémákkal, kihívásokkal küzdő, „normális” életet élő emberek. Közülük is sokan sikeresek és elismertek életük legtöbb területén, de adódott olyan helyzetük, amivel nem tudnak egyedül megküzdeni vagy belátták, hogy jelentősen rövidíti a küzdelem útját a pszichológus szakember segítsége.

Önnek is szüksége lehet rá, nyújthat segítséget, ha magára ismer a cikk olvasásakor!

Általánosságban, érdemes pszichológushoz fordulni, ha ...

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.